کسب رتبه کیفی توسط تعدادی از مجلات دانشگاه سمنان از سایمگو
سه تا از مجلات دانشگاه سمنان موفق شدهاند از سایمگو رتبه کیفی Q دریافت کنند.
دکتر سیفالله سعدالدین با اعلام این خبر اظهار کرد: بر مبنای نتیجه ارزیابی Scimago Journal Rank 2021 مجلات
Mechanics of Advanced Composite Structures
Journal of Heat and Mass Transfer Research
Journal of Rehabilitation in Civil Engineering
دانشگاه سمنان موفق شدهاند از سایمگو رتبه کیفی Q دریافت کنند. دکتر سعدالدین با بیان این مطلب عنوان داشت: این مجلات پیش از دریافت رتبه کیفی با تلاشهای خوبی که داشتهاند موفق به نمایه سازی در پایگاه استنادی اسکوپوس شدند، ایشان تصریح کرد: مجله Mechanics of Advanced Composite Structures که توسط دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه با مدیرمسئولی دکتر احمد قاسمی قلعه بهمن و سردبیری دکتر عبدالحسین فریدون از اعضای هیأت دانشکده مکانیک منتشر میشود موفق به اخذ رتبه کیفی Q3 و SJR 0.21 در سال2021 شده است.
وی ادامه داد: مجله Journal of Rehabilitation in Civil Engineeringیکی از مجلات دانشکده مهندسی عمران دانشگاه با مدیرمسئولی دکتر عبدالحسین حداد و سردبیری دکتر علی خیرالدین از اعضای هیات علمی این دانشکده با اخذ رتبه کیفی Q4 و SJR 0.15 در سال2021 منتشر میشود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به یکی دیگر از مجلات دانشگاه با عنوان Journal of Heat and Mass Transfer Research اشاره کرد که توسط دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه با مدیرمسئولی دکتر محمد صادق ولی پور و سردبیری دکتر سیفالله سعدالدین از اعضای هیأت علمی این دانشکده موفق شده است رتبه کیفی Q4 و SJR 0.17 در سال2021 اخذ نماید.
دکتر سعدالدین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت: دانشگاه ها از نظر دیپلماسی علمی و فعالیت هایی که در مسیر مرجعیت علمی کشور انجام می دهند ضروری است برای ارتقاء کیفی نشریات علمی خود همواره از هرگونه تلاشی برای نیل به اهداف مورد نظر که اخیراً بیش از پیش مورد توجه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری میباشد، اهتمام داشته باشند تا کشور به جایگاه مطلوبی در این زمینه دست یابد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اظهار کرد: برای ارتقاء دادن و حمایت از نشریات در دانشگاه سمنان برنامه های خوبی در نظر گرفته شده است که از جمله آنها می توان به اعطای امتیاز در پژوهانه و حمایت از سردبیران، مدیران مسئول و مدیران داخلی نشریات برای نمایه سازی نشریات علمی و برگزاری کارگاه های سودمند آموزشی در این زمین اشاره کرد.
وی گفت: رتبهبندی مجلات سایمگو شاخص اندازهگیری نفوذ علمی از مجلات علمی است که تعداد استنادهای دریافت شده توسط یک مجله و اهمیت یا اعتبار مجلات که چنین استنادهایی از آن آمده است را بررسی میکند. دکتر سعدالدین اظهار امیدواری کرد با تلاشهای صورت گرفته در آیندهای نه چندان دور شاهد بالندگی بیشتر در حوزه نشریات در دانشگاه سمنان خواهیم بود.
نظر دهید